Jag erbjuder föreläsningar som alla har en personlig prägel. Jag ser det som min styrka som föreläsare att jag vågar vara personlig och transparent. Genom mina föreläsningar vill jag visa att det finns hopp även när det ser mörkt ut och att en kris kan bli vägen till något nytt.

I Kalendern kan du hitta mina kommande föreläsningstillfällen. Du är även välkommen att höra av dig för att boka en föreläsning på just din ort.

Ett liv värt att leva

I denna föreläsning berättar jag om min lillebror Andreas som har Downs Syndrom, och om hur hans liv har präglat och påverkat mig och oss som familj. Det är framförallt en personlig resa men jag tar även upp fakta om diagnosen, hinder och möjligheter för en person med Downs Syndrom och dennes familj, etiska frågor kring fosterdiagnostik, abort och människovärde. Jag blundar inte för de svåra och obekväma frågorna som föreläsare. Ett liv värt att leva är en varm, humoristisk, hoppfull och inspirerande föreläsning.

Föreläsningen har jag bland annat gett på gymnasieskola, ungdomscafé, kvinnofrukost, sommarcafé, dagledig träff, kick-off samling och i kyrka.

Övriga föreläsningar och ämnen

Vid önskemål kan jag även ge föreläsningar på teman som själavård, singelliv, relationer, kvinnlighet, sexualitet, motgångar i livet med mera enligt ett önskat upplägg.

Tveka inte att höra av dig med just din förfrågan!

"Gunilla Ludvigsson, barnmorska och skolsköterska höll ett engagerande föredrag under rubriken Ett liv värt att leva!"

Från kvinnodag på Strandhem, Örkelljunga

"Fin berättelse som får en att tänka."

Kvinna, åk 2 gymnasiet

"Mycket lärorikt och intressant! Alla människor är lika mycket värda och alla kan leva ett bra liv."

Man, åk 2 gymnasiet

"Ett perfekt liv är inte alltid perfekt."

Man, åk 2 gymnasiet

Intresserad av att boka mig som föreläsare eller för samtal? Tveka inte att höra av dig! Boka mig