Jag är utbildad sjuksköterska på Högskolan i Kristianstad, samt barnmorska på Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar sedan 2013 deltid som skolsköterska på en gymnasieskola i Halmstad. Jag valde i mitt examensarbete till barnmorska att studera kvinnors upplevelser av abort och har även gått kurser inom sexologi, organisation och ledarskap. Jag har styrelseuppdrag i föreningen Sisters International, en förening som på olika sätt arbetar för kvinnor i Sverige och i andra länder.

Eftersom jag brinner för människor och människors möjligheter att utvecklas, upptäcka sina gåvor och talanger och att nå sin fulla potential i livet har jag fortsatt att utbilda mig inom samtalsterapi. Jag har gått KRIS (Kristna Själavårdsinstitutet) själavårdskurser steg 1–5, hälsocoachutbildning, grundutbildning inom EFT (Emotion Focused Therapy) på Parterapiinstitutet i Lund samt fristående kurser inom Motiverande Samtal (MI). År 2013 startade jag företaget Go 4 life vilken ligger till grund för min nuvarande verksamhet som erbjuder föreläsningar, samtal och kurser (kurserna sker i samarbete med KRIS). Jag arbetar även med själavårdssamtal för ungdomar som går på Strandhems bibel- och lärjungeskola i Örkelljunga.

Jag älskar idrott och att vara fysiskt aktiv! Allra helst tar jag en joggingtur i skogen. Jag är övertygad om att vår fysiska aktivitet påverkar vår psykiska hälsa i långt högre utsträckning än vi kan ana, och att vi även i den fysiska aktiviteten utvecklar vår kreativitet och vårt visionära tänkande.

Precis som vi mår bra av fysisk aktivitet frisätts ”må-bra-hormonet” oxytocin när vi får fysisk beröring. Genom min utbildning i taktil massage, en massage i form av beröring erbjuder jag även denna typ av behandling, främst handmassage.

Vill du ladda ner min logotyp eller någon bild för att använda i marknadsföring går det bra. Du öppnar först upp den bild du vill ladda ner, högerklickar på den och väljer ”Spara bild som…”.

Intresserad av att boka mig som föreläsare eller för samtal? Tveka inte att höra av dig! Boka mig