Mycket händer i våra liv som vi inte kan förstå eller förklara. Ibland kan vi behöva hjälp med att sortera ut detta och då kan samtal vara en bra väg att gå.

Livet går upp och ner för alla, ibland grusas planer, ibland får vi nya förtroenden och befordringar, ibland råkar vi ut för en kris, ibland känner vi oss ensamma – oavsett vad det är kan samtal med en medmänniska vara en hjälp under färden. Att dela bördan man bär, att välja rätt väg eller att komma vidare i livet, allt kan man ta upp i ett samtal där man får möta någon som lyssnar och vill förstå, och samtidigt har tystnadsplikt.

Jag är godkänd terapeut inom KRIS (Kristna Själavårdsinstitutet) samt certifierad hälsocoach från E-universitet och erbjuder samtal digitalt, hemma i Långalt, på Strandhem utanför Örkelljunga samt på KRIS i Gråbo.

Jag har en grundutbildning inom EFT metoden (Emotion Focused Therapy) från EFT center i Lund och tar även emot par i samtal. 

Det går också bra att boka tid för taktil handmassage.

"Samtalen med Gunilla präglades av hoppfullhet och verklig omsorg. Hon är en fantastisk lyssnare med förmåga att bemöta ens svårigheter på ett sätt som är till stor hjälp."

Kvinna, 20 år

"Det har gett mig så mycket att få samtala med Gunilla, hon är sig själv och jag kan vara mig själv. Gunilla är fantastisk på att lyssna och man känner snabbt att man får förtroende för henne."

Kvinna, 31 år

Intresserad av att boka mig som föreläsare eller för samtal? Tveka inte att höra av dig! Boka mig